GERECHTEN
VOORGERECHTEN
Dagsoep | € 9,50 |
---|---|
verse soep met brood |
|
Garnaalkroketten | € 19,00 |
artisanaal bereid |
|
Kaaskroketten | € 16,00 |
artisanaal bereid |
|
Twijfelaar | € 17,50 |
een kroket van elks |
|
Steak tartaar 'klassiek' | € 17,50 |
kappertjes, ui, mosterd |
|
Steak tartaar 'truffel' | € 18,50 |
truffelolie, gebakken oesterzwam |
|
Butcher's Choice - DAGPRIJS | |
Onze chef creëert elke keer weer een nieuw smakelijk voorgerecht. Benieuwd? Vraag meer info aan onze kelners. (Dagprijs) |
MAALTIJDSALADES
Tagliata Alfredo‘De Pelgrim’ | € 24,50 |
---|---|
tagliatelli met getranceerde entrecote, paddenstoelen, gedroogde tomaten, emulsie van balsamicoazijn |
|
Caesar salade | € 23,00 |
met of zonder ansjovis, aan jou de keuze |
|
Sla Brie van de chef | € 23,00 |
krokant stukje brie, knapperige sla en frisse dressing |
HOOFDGERECHTEN
Filet Mignon 250gr | € 28,50 |
---|---|
het meest malse deel van de ossenhaas van het ras 'West-Vlaams-rood' |
|
Stoofvlees 'Bolleke' | € 23,50 |
met verse frietjes |
|
Vol au vent 'Tripel 'D Anvers' | € 23,50 |
met verse frietjes |
|
Spaghetti klassiek | € 22,50 |
met verse pasta, rucola en Parmezaan |
|
Pelgrimburger 'The Classic' | € 23,00 |
Kipburger | € 26,00 |
kropsla, krokante kipfilet, avocadocreme, cheddarkaas en pittige tomatenmayo |
|
Premium meat - DAGPRIJS | |
BY De Laet & Van Haver |
|
Steak tartaar 'klassiek' | € 25,50 |
kappertjes, ui en verse frietjes |
|
Steak tartaar 'truffel' | € 26,50 |
truffelolie, gebakken oesterzwam |
|
Butcher’s choice - DAGPRIJS | |
Onze Chef creëert elke keer weer een nieuw smakelijk hoofdgerecht. Benieuwd? Vraag meer info aan onze kelners. |
|
Burger van de maand - DAGPRIJS | |
SURPRISE, benieuwd? Bij onze kelners kan u terecht voor meer info over deze TOP-burger! |
|
Veggi - dagprijs | |
elke keer iets nieuws. Vraag meer uitleg aan onze kelners. |
|
Catch of the day - DAGPRIJS |
KIDS
Fish and chips | € 15,00 |
---|---|
met tartaarsaus |
|
Kipfilet | € 15,00 |
met appelmoes en verse frietjes |
|
Spaghetti klassiek | € 15,00 |
DESSERTS
Chocomousse | € 10,50 |
---|---|
volgens het nieuwe recept van onze chef. |
|
Dame Blanche | € 11,00 |
Nougat Glacé | € 12,00 |
huisgemaakt ijs van chocolade, crumble, en koffiekaramel. |
|
Creme Brulee | € 10,50 |
Tiramisu speculaas | € 10,50 |
Coupe Colonel | € 12,00 |
sorbet limoen en citroen |
SUPPLEMENTEN
Portie zoete aardappelfriet | € 3,50 |
---|---|
Portie verse friet | € 3,50 |
Verse aardappelpuree | € 3,50 |
Verse aardappelkroketten | € 3,50 |
Portie brood | € 3,50 |
Gebakken seizoensgroenten | € 4,00 |
Tomatensalade | € 3,50 |
Witloofsalade | € 3,50 |
Miso Ceasar met radiccio | € 3,50 |
Bearnaisesaus | € 3,50 |
Pepersaus | € 3,50 |
Champignonsaus | € 3,50 |
Roquefortsaus | € 3,50 |
Jus van de pan | € 3,50 |