GERECHTEN
VOORGERECHTEN
| Dagsoep | € 9,50 |
|---|---|
verse soep met brood |
|
| Noordzeekroketten | € 18,50 |
kroket met mosselen, grijze garnalen |
|
| Kaaskroketten | € 16,00 |
artisanaal bereid |
|
| Twijfelaar | € 17,50 |
een kroket van elk |
|
| Steak tartaar 'klassiek' | € 17,50 |
kappertjes, ui, mosterd |
|
| Steak tartaar 'oosters' | € 18,50 |
emulsie van seasam, gepekelde |
|
| Butcher's Choice - DAGPRIJS | |
Onze chef creëert elke keer weer een nieuw smakelijk voorgerecht. Benieuwd? Vraag meer info aan onze kelners |
MAALTIJDSALADES
| Tagliata di Manzo | € 24,50 |
|---|---|
tagliatelli met getranceerde entrecote, rucola, balsamico, parmezanse kaas. |
|
| Caesar salade | € 23,00 |
met of zonder ansjovis, aan jou de keuze |
|
| Tomaat burrata | € 23,00 |
Variatie van tomaat, burrata, crumble van |
HOOFDGERECHTEN
| Rumpsteak ‘Xavoria’ 250gr | € 26,00 |
|---|---|
sappig stukje steak met frietjes |
|
| Stoofvlees 'Bolleke' | € 23,50 |
|
|
| Vol au vent 'Tripel 'D Anvers' | € 23,50 |
|
|
| Spaghetti Bolognaise | € 22,50 |
met verse pasta, rucola en Parmezaan |
|
| Premium meat - DAGPRIJS | |
BY De Laet & Van Haver |
|
| Steak tartaar 'klassiek' | € 25,50 |
kappertjes, ui en verse frietjes |
|
| Steak tartaar ‘oosters’ | € 26,50 |
emulsie van seasam, gepekelde |
|
| Butcher’s choice - DAGPRIJS | |
Onze Chef creëert elke keer weer een nieuw smakelijk hoofdgerecht. Benieuwd? Vraag meer info aan onze kelners. |
|
| Veggi - dagprijs | |
elke keer iets nieuws. Vraag meer uitleg aan onze kelners. |
HOOFDGERECHTEN VIS
| Catch of the day - DAGPRIJS |
|---|
BURGERS
| Pelgrimburger 'The Classic' | € 23,00 |
|---|---|
| Kipburger | € 26,00 |
kropsla, krokante kipfilet, avocadocrème, cheddarkaas en pittige tomatenmayo |
|
| Burger van de maand | € 25,50 |
SURPRISE, benieuwd? Bij onze kelners kan u terecht voor meer info over deze TOP-burger! |
KIDS
| Fish and chips | € 15,00 |
|---|---|
met tartaarsaus |
|
| Kipfilet | € 15,00 |
met appelmoes en verse frietjes |
|
| Spaghetti klassiek | € 15,00 |
DESSERTS
| Chocomousse | € 10,50 |
|---|---|
volgens het nieuwe recept van onze chef. |
|
| Dame Blanche | € 11,00 |
| Nougat Glacé | € 12,00 |
huisgemaakt ijs van chocolade, crumble, en koffiekaramel |
|
| Crème Brûlée | € 10,50 |
| Tiramisu met speculaas | € 10,50 |
| Coupe Colonel | € 12,00 |
sorbet limoen en citroen |
SIDES
| Portie zoete aardappelfriet | € 3,50 |
|---|---|
| Portie verse friet | € 3,50 |
| Verse aardappelpuree | € 3,50 |
| Verse aardappelkroketten | € 3,50 |
| Portie brood | € 3,50 |
| Gebakken seizoensgroenten | € 4,00 |
| Tomatensalade | € 3,50 |
| Witloofsalade | € 3,50 |
| Miso Ceasar met radiccio | € 3,50 |
| Bearnaisesaus | € 3,50 |
| Pepersaus | € 3,50 |
| Champignonsaus | € 3,50 |
| Roquefortsaus | € 3,50 |
| Jus van de pan | € 3,50 |